Nyttige links til virksomheder inden for oplevelse, turisme og restauration

Destination Vesterhavet

Destination Vesterhavet dækker Ringkøbing-Skjern Kommune. Her finder du alle relevante informationer om medlemskaber, turistforeningen, analyser, rapporter og nøgletal.
Læs mere

Destination Nordvestkysten

Destination Nordvestkysten dækker kommunerne Hjørring, Jammerbugt, Thisted, Holstebro og Lemvig. Her finder du relevant information omkring arbejdet med destinationsudvikling, markedsføring samt gæsteoplevelse og gæsteservice.
Læs mere

Destination Limfjorden

Destination Limfjorden dækker kommunerne Skive, Struer og Morsø. Her finder du bl.a. aktuelle arrangementer, udviklingsprojekter samt informationer om relevante hjælpepakker.
Læs mere

Visit Herning

Visit Herning dækker Holstebro og Lemvig Kommuner. Her finder du bl.a. informationer om møde- og konferencesteder, kulturtilbud samt viden og analyser
Læs mere

Visit Aarhusregionen

Visit Aarhusregionen dækker Skanderborg, Viborg, Silkeborg, Aarhus, Syd- og Norddjurs, Favrskov og Randers Kommuner. Her finder du bl.a. informationer om mødefaciliter, kulturtilbud og tal og analyser.
Læs mere

Destination Kystlandet

Destination Kystlandet dækker Horsens, Odder og Hedensted Kommuner. Her finder du informationer om bl.a. erhvervsturisme, partnerskaber, strategi og tal og analyser.
Læs mere

Visit Samsø

Visit Samsø dækker Samsø kommune. Her finder du bl.a. informationer om mødefaciliter, kulturtilbud, erhverv og transport.
Læs mere

Dansk Kyst og Naturturisme

Dansk Kyst og Naturturisme er en erhvervsdrivende fond, der arbejder for bæredygtig vækst og udvikling af kyst- og naturturismen i Danmark. Få de seneste nyheder her.
Læs mere

Den Digitale Værktøjskasse

Den Digitale Værktøjskasse er lavet af Dansk Kyst og Naturturisme for at udnytte potentialerne i din virksomhed og give dig inspiration til at gøre arbejdet lettere for dig selv. Klik her for at se udvalget af værktøjer.
Læs mere

Visit Denmark

Her finder du bl.a. aktuelle overnatningstal, viden om markeder, turisternes adfærd og turismens økonomiske betydning.
Læs mere

Skat

Her finder du informationer om din virksomheds skatteforhold, såsom moms, ansatte og løn, lånemuligheder ifm. Covid-19, told og meget mere.
Læs mere

STAR - Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

STAR hjælper din virksomhed til at rekruttere, opkvalificere og fastholde medarbejdere.
Læs mere

Jobnet for Arbejdsgivere

Jobnet for Arbejdsgivere giver dig gratis adgang til servicetilbud, der hjælper dig med at finde din næste medarbejder.
Læs mere

Jobnet

På Jobnet kan du finde informationer om jobsøgning, uddannelse og om at søge nye medarbejdere. Du kan også bruge deres jobbank og CV-bank til finde nye medarbejdere eller til at finde et nyt job.
Læs mere

Workindenmark

Workindenmark er en offentlig arbejdsformidling for højt kvalificerede internationale kandidater, der søger et job i Danmark samt danske virksomheder, der søger talentfulde udenlandske kandidater.
Læs mere

Jobservice Danmark

Få landsdækkende virksomhedsservice fra Jobservice Danmark. Kontakt Jobservice Danmark, hvis du har behov for hjælp med rekruttering, opkvalificering eller fastholdelse af medarbejdere.
Læs mere

Voksenuddannelse

Her kan du læse om forskellige muligheder for efter- og videreuddannelse i det offentlige uddannelsessystem. Fælles for uddannelserne er, at staten yder et tilskud.
Læs mere

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network er verdens største b2b-netværk, der giver dig gratis hjælp til at finde partnere, projekter og teknologier i udlandet.
Læs mere

Vækstfonden

Mangler du finansiering til din virksomhed? Så læs mere om Vækstfondens forskellige finansieringsmuligheder, eller søg kapital direkte via deres ansøgningsportal.
Læs mere

Innovationsfonden

Innovationsfonden investerer i iværksættere, forskere og virksomheder, der skaber værdi for Danmark og nye løsninger på samfundets største udfordringer.
Læs mere

GTS

De syv danske GTS-institutter er sat i verden for at gøre det muligt for flere virksomheder at anvende ny forskning og teknologi.
Læs mere

Early Warning

Early Warning er et gratis, fortroligt og uvildigt tilbud til dig som virksomhedsejer, som oplever modgang i din virksomhed, og gerne vil gøre noget ved det. Uanset om den skal lukke eller fortsætte.
Læs mere

virk.dk

Virk er virksomhedernes digitale indgang til det offentlige og giver adgang til selvbetjening på tværs af det offentlige samlet.
Læs mere

Virksomhedsguiden

Virksomhedsguiden er én samlet indgang til hjælp og vejledning om opstart, drift og udvikling af virksomhed. Virksomhedsguiden er sat i verden for at gøre det nemmere for iværksættere og virksomheder at få konkret hjælp samt at navigere i love og regler.
Læs mere

Book et gratis og uforpligtende telefonmøde med en af vores virksomhedskonsulenter

Vi hjælper med overblik over din virksomheds udviklingsmuligheder.

Mange har svært ved at tro, at vores sparring er både gratis og uvildig - men den er god nok.
Og nogle gange kan vi faktisk give tilskud til videreudvikling af din virksomhed.